Om AllerGuard

AllerGuard har en hel unik tekstilform, som er et barrierestof mod støvmider, forurenende stoffer og allergener. Stoffet er lavet af millioner af mikrofibre mange gange tyndere end et menneskehår, som er vævet så tæt at intet med en diameter på mere end 0,1 mikron (µm = my) er i stand til at trænge gennem. 

 

Den ekstrem tætte vævning og et specielt arrangement af fibre garanterer høj tæthed mod mikropartikler, men tillader transport af luft og fugt, hvorfor AllerGuard-produkterne også er meget komfortable at bruge.

provider
Bomuldsbetræk

Af hygiejnehensyn tilråder vi 
at du bruge bomuldslagen mod kroppen

Overtræk

Ved bestilling er det vigtigt at du måler madrassen, puden 
eller dynen så nøjagtig som mulig. 
Så "snakker" eller glider AllerGuard lagenet ikke

AllerGuard beskyttelsen

 

Mikropartikler der er skadelige for os, herunder mideekskrementer, bakterier og nogle vira, er større end 0,1 μm.                                                                                   

Husstøvmiderne er 10 til 400 gange større end porerne i stoffet, så de kan ikke trænge gennem stoffet inde fra en madras, en AllerGuard dyne eller -pude.

Beskyttelse efter vask

Laboratorietests hos ALK viser, at AllerGuard® oppebærer 98,2% tæthed over for mikropartikler med en diameter på 0,1 μm, selv efter 50 vaske, og for partikler med en diameter på 0,5 μm er tætheden hele 99,6%.

provider

Hemmeligheden bag AllerGuards mikrofiber ligger i produktionen der sker vha. Sharp Edge Processen. 

 

Miljømæssigt er brug af unødvendig mikrofiber selvfølgelig kritisabelt, men netop kombinationen af allergentætheden og passage af luft og fugt kan ikke opnås med andre stoffer – og slet ikke bomuld. 

AllerGuard er derfor godkendt som medicinsk hjælpemiddel i alle lande. 

1: Viser polyesterens stjerneform og de enkelte polyamid filamenter inden deling 

2: Her ses den spaltbare fiber, og hvor tværsnittet normalt omtales som 'pie wedge' eller 'citrusnet'. 

3: Kilerne består af nylon og polyester. Derefter udføres spaltningsprocessen, hvor polyesteren korroderes i en kontrolleret kemisk proces, der spalter mikrofibrene for at skabe hule åbninger i fiberen og vikler fibrene ind for at give stoffet styrke og integritet. Som følge heraf indeholder stoffet fibre ned til 0,2 denier pr. filament, mens de fleste af gennemløbs- og forarbejdningsfordelene ved en 3 denier fiber bevares. 

4: I sidste ende indeholder den splittede mikrofiber mere end 200 millioner åbninger pr. kvadrattomme stof (16 delte segmenter pr. tærteform, 72 tærteforme pr. filament og 200.000 filamenter pr. kvadrattomme stof). 
Mens uopsplittede mikrofibre fungerer på samme måde som almindelige syntetiske garner, giver spaltede mikrofibre stoffet forbedret fugtabsorberende og snavsfangende egen-skaber. 
Mikrofiberprodukter har egenskaber og egenskaber (f.eks. større sugeevne, holdbarhed og effek-tivitet), der gør dem mere ønskværdige end konventionelle bomuldsprodukter. Mange af disse attraktive egenskaber stammer fra det større overfladeareal af stoffet, som er resultatet af spaltningsprocessen. 

Teknisk set er mikrofiber ikke absorberende, fordi fibrene ikke absorberer vand på samme måde, som bomuldsfibre gør. I stedet fanger de blot vand ind i hulrummet mellem de tusindvis af fibre. Mikrofiber optager væsker ved hjælp af kapillæreffekten, et fænomen, hvor væske strømmer i modsat retning af tyngdekraften gennem kanaler i stoffet. 
De tusindvis af fibre omgiver og låser vandmolekylerne og forhindrer dem dermed i at undslippe. Dette giver mikrofibre evnen til at hol-de op til otte gange deres vægt i vand. Da mikrofibrene desuden ikke absorberer vand, kan de tørre meget lettere, fordi vand simpelthen skubbes ud af hulerne, hvor det holdes, i stedet for at skulle tørre på den sædvanlige måde. 
Det er bl. a. årsagen til at elitesportsfolk kun anvender tøj i mikrofiber.

AllerGuard allergentætte puder og dyner med dunfyld.

Vi bruger stoffets høje tæthed to gange. Det er en barriere mod allergener og støvmider, der ikke kommer ind i dynen, men det stopper også 100% af de dun, der bruges som fyld. 

Takket være AllerGuard fastholdes mikropartikler fra dun, der kan forårsage allergiske reaktioner hos allergiske personer inde i dynen/puden, og du kan drage fordel af de unikke egenskaber ved naturligt 100 % gåsedun.

Vi fører hele sortimentet af dyner og puder med luxus dunfyld

Du kan bestille dyner med sommer- vinter eller helårsfyld, og 3-kammerpuderne som Light, Semi-firm eller Frim

provider

100% Polske hvide gåsedun

Dun, som oprindeligt var forbeholdt det eksklusive japanske marked, er nu tilgængelig for Europæiske forbrugere, og leveres af anerkendte tyske, skandinaviske og asiatiske sengetøjsproducenter. 

Produktion og fabrikskvalitetskontrol udføres i fuld overensstemmelse med ISO-standarder - kvalitetskontrolsystemer (ISO 9001 certifikat nr. 0198100 00171). Dun og fjer er leveret af vores polske leverandør, som er hovedmodtager af råvaren fra opdrættere i Polen. 

 

Dunene gennemgår først en intensiv renseproces, indtil den når gennemsigtighed (i renheds-testen), der opfylder kravene i de japanske standarder JIS K0102 1981, derefter er stadiet sterilisering og tørring ved 120 ° C og 4 bar. 

Dun er et unikt materiale fremstillet i overensstemmelse med de højeste japanske standarder for kvalitet og renhed. 100 % gåsedun er højt værdsat for sin lethed og fremragende varmelagringsegenskaber. En sådan komfort og tilstrækkelig isolering giver selv en meget lille mængde dun i dynen. Hos AllerGuard bruger vi selvfølgelig ikke dun og fjer fra levende plukning af dyr.

Vores standard for dun-kvalitet

1. AllerGuard gåsedunskvalitet – 300g 

2. Andedun – 300g 

Forskel: Forskelligt volumen med samme vægt. På grund af sin størrelse er gåsedun mere elastisk og bevarer mere luft end andedun. Dette giver dig mulighed for at bruge mindre dun og samtidig bevare den samme volumen.

provider

Vi bruger kun håndsorterede dun fra polske hvide gæs, løbende leveret af vores tilknyttede dunlaboratorium White Tech, som sammen med vores producent Studio K, ligger nær Krakow i det sydlige Polen. 

 

Vi bruger Klasse I dun af "Exceptionel Kvalitet", og appellerer dermed også til allergikere. De kan bruge vores dunprodukter, fordi vores teknologi ikke indeholder støv eller andre forurenende stoffer. Dun består af keratin dækket med lanolin – det er stoffer, som også findes i vores krop og ikke er allergener. Alle former for biologiske forurenende stoffer som bakterier, støv, skimmelsvamp osv., der kan give allergi over for hvad som helst, findes normalt i dårligt nedvasket eller genbrugsmateriale.

provider

Renhedstest af dun

Metoden til at bestemme renheden af dun bestemmes generelt i Europa og Japan ved den anerkendte "rensningstest". Testen går ud på at placere en bestemt mængde dun i en glascylinder, genopfylde den med destilleret vand og bestemme vandets gennemsigtighed efter skylningsprocessen. 

Gennemsigtighed afhænger af evnen til visuelt at genkende det standardiserede 30x30 mm kryds i bunden af glascylinderen. 

 

I vores laboratorium bruger vi tre glascylindre med en højde på 1000 mm. (I h. T. JIS K0102 1981 standard, derefter sterilisering og tørring ved 120º C og 4 bar). Der tilsættes 3 gram dun og 300 ml destilleret vand i dem. Det hele rystes kraftigt, og derefter tilføjes yderligere 700 ml vanddestillat og cylindrene placeres i en shaker i 45 minutter. Derefter aflæses synligheden. I Europa bestemmes dunkvaliteten for "standarddun" ved hjælp af 300 ml glascylindre og "dunkvalitet" ved hjælp af 500 mm høje cylindre. AllerGuard-testen udføres kun med 1.000 mm høje glascy-lindre og vil derfor være et af de få dunprodukter, der er klassificeret som "Super Clean Down”

Mange dunproducenter tilføjer optisk hvid til renseprocessen for at give indtryk af, at produktet er renere og af højere kvalitet, end det faktisk er. Selvfølgelig indeholder AllerGuard dun ikke optiske blegemidler!

AllerGuard dun. Anti-allergisk dun? 

 

Er det muligt? Dun består af millioner af mikroskopiske stråler, der er gode til at holde på luft og varme. Men over tid og efter flere års intensiv brug, begynder strålerne at smuldre til mikroskopisk små partikler. Disse partikler i mikrometer-størrelse slipper ud fra traditionelt fremstillede dundyner og puder af bomuld og kommer ind i vores luftveje. De kan forårsage irritation og allergiske reaktioner hos følsomme mennesker. 

 

AllerGuard-stoffet fanger dog disse såkaldte "dunfnug" inde i dynen. Takket være dette kommer vi ikke i kontakt med dem, og dynerne og puderne bevarer deres anti-allergiske egenskaber gennem hele brugsperioden, selv efter 50 vaske. 

 

Desuden er AllerGuard dynernes kanaler termosvejste, så der er ingen nålehuller - potentielle steder, hvor snavs kan trænge ind og ud. Det er unikt for AllerGuard. 

 

Levetid – er en anden ekstremt vigtig egenskab ved AllerGuard-produkterne da de skal tjene os i meget lang tid. 

Vi anbefaler at udskifte dyner hvert 5-7. år og puder hvert 4.-5. år af hygiejnemæssige årsa-ger. 

Men ofte er produkterne stadig i meget god stand efter dette tidspunkt. For at det kan ske, skal du ikke ligge oven på dynerne, og de bør luftes ofte og vaskes jævnligt. Puder bør også vaskes og rystes regelmæssigt hver morgen. 

Produkternes lange levetid og høje brugskomfort skyldes den meget høje dunkvalitet som vi bruger, i kombination med det ekstremt stærke og holdbare AllerGuard stof.

 

AllerGuard dun er ny, polsk 100%, klasse I gåsedun, der er udsat for supplerende renseprocesser. Det er et unikt råmateriale med mange fordele og ingen ulemper. 

De grundlæggende funktioner og parametre for dun er: 

 

NYT DUN – to typer dun er tilgængelige på markedet; nye dun og genbrugte (brugte) dun. Kun nyt dun garanterer lang produktlevetid og sikkerhed. Genbrugsdun bruges normalt i vid udstrækning af andre og billigere produkter og kolleger. Det har et meget stort antal skadelige emissioner, og dets oprindelse og plukning kan være direkte chokerende. Søg derfor bevidst efter nye gåsedun. 

 

POLSK GÅSEDUN – er en af de mest værdsatte dunarter i verden. På grund af den passende klimazone for fugle i Polen, har polsk gåsedun meget høje kvalitetsparametre. Den er usædvanlig let og holdbar og den isolerer perfekt. Dens elasticitet når 850 QUIN. 

 

100% DOWN - procentværdien betyder "down content in down". Der er blandinger af forskellige proportioner på markedet og f.eks. består 70 % dun af 30 % fjer og 70 % dun. 

Fjer er ikke nødvendige til fyldning af dyner. Den har ingen isolerende egenskaber og er forholdsvis tung, men fungerer dog fint som pudefyld. Selvfølgelig er 100% dun udvalgte dun og er det bedste isoleringsmateriale der findes.

 

DOWN, CLASS I – dunklassen fortæller os direkte om dens kvalitet. I dyner bør man kun kigge efter dun i klasse I. Lavere klasser er velegnede til at fylde pyntepuder eller polstrede møbler. De skal ikke bruges til at producere sengetøj, men sådanne produkter er desværre stadig tilgængelige på markedet. 

 

SUPER CLEAN DOWN - dun er et materiale af animalsk oprindelse, så det er særligt vigtigt, at det er godt vasket, rengjort og desinficeret. Vores dun vaskes og rengøres i henhold til de højeste Japanske standarder, hvilket gør det helt sikkert selv for folk med tendens til allergi. Laboratorietests og tusindvis af tilfredse kunder bekræfter effektiviteten af AllerGuard-produkter.