×

Produkter AllerGuard og husstøvmider Om AllerGuard derfor AllerGuard Gravity og AllerGuard Kontakt Om os

Handelsbetingelser

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra AllerGuards Webshop med mindre der er indgået andre aftaler. 

Dokumentation og vejledning
Dersom der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra AllerGuards . Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra vor side, bedes du kontakte os på info@allerguard.dk.

Leveringstidspunkt og transport
Levering af varer fra AllerGuards Webshop anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Alle bestillinger sendes med Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og AllerGuards Webshop.
Dette betyder, at varerne sendes indenfor 24 timer efter modtaget ordre. Levering på købers adresse vil derfor normalt ske indenfor 3 dage. Oplyste leveringstidspunkt er vejledende. Modtagere i EU har gratis levering.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer bestilt i vor WEBSHOP overgår til køber når fortrydelsesretten efter 14 dage fra modtagelsen er udløbet. Er varen blevet beskadiget eller forringet, efter at køberen har fået den i hænde, bevarer han sin fortrydelsesret, hvis beskadigelsen eller forringelsen ikke skyldes uagtsomhed eller manglende omsorg fra hans side.
Husk at gemme original emballage, da varen ved evt. reklamation eller skader skal returneres i original emballage.

Reklamation
Eventuelle fejl eller mangler ved produkter/varer leveret fra AllerGuards Webshop skal påberåbes inden 2 måneder efter, at du har opdaget fejlen. Det er kundens pligt at angive, og på forlangende vise, hvordan fejlen eller manglen ytrer sig. Dersom du opdager en fejl, skal du rette henvendelse til AllerGuards Webshop.
Der ydes 10 års garanti på AllerGuards produkter. Du kan som forbruger vælge om varen skal repareres eller byttes. Undtagelsen til denne hovedregel er, hvis ombytning er umulig eller vil medføre uforholdsmæssige store omkostninger for AllerGuards Webshop.

Fortrydelsesret
AllerGuards Webshop yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager varen. Fortryder du købet, skal AllerGuards Webshop underrettes herom senest 14 dage efter den dag, du fik varen i hænde. 
Da AllerGuard er et medicinsk hjælpemiddel godkendt af Lægemiddelstyrelsen, tages ikke varer retur som har været pakket ud.
Du har derfor pligt til at returnere varen i samme stand og mængde, som den er modtaget. Dette er også gældende for den emballage og de infoskilte, der er på varen. Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen med mindre andet er aftalt. Du kan fortryde et køb ved enten at nægte at modtage varen, ved at overdrage varen til postvæsenet, eller ved at returnere varen på den angivne adresse.

Oplysningspligt
Aftaler (købsordrer) kan indgås på dansk eller engelsk og opbevares af virksomheden i 5 år, i henhold til bogføringsloven. Det er ikke muligt efterfølgende at tilgå fakturaen via vores website. Hvis du ønsker at få tilsendt et eksemplar af fakturaen pr. e-mail, så send en e-mail til: info@allerguard.dk.

Pris og betaling
Alle priser vist i AllerGuards Webshop er inkl. moms og inkl. porto/fragt (ved levering i EU).
Gældende for Grønland og Færøerne: Betaling finder sted ud fra Post Danmarks "Carry On"(Fly) gældende rater.
Gældende for lande uden for EU: Betaling finder sted ud fra Post Danmarks gældende rater.