×

Produkter AllerGuard og husstøvmider Om AllerGuard derfor AllerGuard Gravity og AllerGuard Kontakt Om os

AllerGuard og husstøvmider


 

 

 

 

 

 

 

AllerGuard er internationalt anerkendte produkter til vores sovemiljø. Vi laver husstøvmide- og allergentæt sengetøj, og de er udviklet til det formål at beskytte dig og din familie mod generne ved husstøvmide-allergi!

Denne hjemmeside indeholder også vores webshop, og du kan finde svar på de mange spørgsmål om husstøvmider og hvordan vi bedst undgår at blive syge af dem - med vægt på forskningsresultater og et godt indeklima i din bolig.

Vi ved fra vores mange år i branchen at det kan være svært at omsætte de fine rapporter og lægernes råd til ganske almindeligt dagligt brug, så det fokuserer vi på.
Alt hvad vi gør er tilpasset en grøn dagsorden hvis det er muligt, men vores tilgang er og vil altid være den videnskabelige, og vores råd og vejledning refererer altid til den danske og internationale forskning og know-how som findes om emnet.

_______________________________________________________________________________

AllerGuard

Vi tilbyder allergentæt overtræk til madrasser, puder, dyner og vi har også et komplet program i dyner og puder, fremstillet med AllerGuard bolster, så du ikke skal investere i dyne- og pudeovertræk. ___________________________________________________________________


AllerGuard beskytter dig mod allergener
 

________________________________________________________________________

AllerGuard har gennem mange år bevist sin effektivitet som beskyttelse mod de husstøvmide allergener som er i madrassen.
Og husstøvmider er så så udbredte i vores hjem, specielt i vores sengemiljøer, at der ikke er behov for at teste om du har dem. For det har du!

Husstøvmidernes afføring indeholder enzymer som kan være med til at udløse astma, eksem og allergiske reaktioner hos de personer som er disponeret. Disse reaktioner er meget ubehagelige, og er med til at man får en betydelig ringere livskvalitet med dårlig eller afbrudt søvn, vejrtrækningsproblemer, eksem, høfeber reaktioner som kløe i næse eller svælg og astma.

Og ud over en symtomfyldt og besværlig tilværelse er det også dyrt at have allergi over for husstøvmider. De der er berørte har væsentlige flere sygedage, afbud til skole og fritidsinteresser. Astmamedicinen og cremerne til eksem er ud over prisen i bedste fald besværlige at bruge og kan være med at stigmatisere især børn og unge, der kan være meget følsomme over for at være ‘anderledes’. 

Effektiv allergenbeskyttelse, specielt i sovemiljøet, er en effektiv, miljøvenlig, medicinfri og helt naturlig måde at undgå disse besværligheder.
Udfordringen er at vide hvad ‘allergenbeskyttelse’ er og hvad der beskytter mod hvad!
At bremse husstøvmiden er ingen sag - det klarer tætvævet sengetøj i bomuld fint, da voksne mider er større end 100 µm. (1 µm = en my = 1/1.000 mm). Vask ved 60°C slår de fleste af miderne ihjel, men fjerner ikke allergenerne eller mange af de døde mider fra sengetøjet og madrassen!
Problemet ligger i midernes afføring, der i fugtig tilstand er ca. 10-40 µm, men som i tør tilstand bliver let og luftbåren og så små som 0,5 - 4 µm. Intet bomuldsstof eller f. eks. stoffer af sammenpressede fibre kan holde allergenerne tilbage - specielt ikke efter gentagne vask. Alle tests gennem de sidste 30-40 år viser, at kun stof i tætvævet mikrofiber kan klare opgaven - selv efter 50 x vask.
____________________________________________________________________________________________

Måling af indtrængning af mider ved forskellige typer materialer hævdet som midetætte. 

Baggrund: Der er forskellige materialer og principper, der anvendes i konstruktionen af ​​overtræk til senge. Selvom disse overtræk hævder at have antimide egenskaber, beskytter de muligvis ikke mod mider.
Formål: Denne undersøgelse evaluerede effektiviteten af ​​indtrængning af mider ved af disse overtræk ved hjælp af Siriraj-kammer metoden.
Metoder: 32 overtræk indsamlet fra 9 forskellige lande blev kategoriseret efter de materialer, der blev brugt til fremstilling af dem. De var (1) tæt vævet, (2) film- eller membrancoatet og løst vævet, (3) acaricidcoated og løst vævet, (4) nonwoven, (5) filmcoated og nonwoven, (6) acaricidcoated og nonwoven, og (7) plastik
Voksne mider, Dermatophagoides pteronyssinus, blev anbragt på enten yder- eller indersiden af hvert af teststofferne til 3 kopimålinger, hvilket resulterede i ialt 6 prøver pr. stof. Alle prøver blev observeret for gennemtrængning hver dag i 1 uge under et stereomikroskop. Hvis en enkelt mide trængte ind i noget stof, blev det scoret som en gennemtrængning.
Resultater: Mider trængte (1) ind i alle prøver af filmovertrukket vævet og ikke-vævet overtræk, acaricid-overtrukket ikke-vævet overtræk og ikke-vævede typer; (2) fra begge sider af stoffet og koloniserede inden i nogle af prøvernes testområde; og (3) helt i andre tilfælde. 
Alle de vævede overtræk og plastovertrækket forhindrede indtrængning af mider. Mikrofotografier dokumenterede alle gennemtrængninger.
Konklusioner: Tætvævede overtræk og plast forhindrer indtrængning af mider, hvorimod ikke-vævede, løst vævede, acaricid-overtrukne og laminerede materialer ikke gør det. Metoden er anerkendt til at vurderer effektiviteten af ​​antimide barrierer.

Kliniske følgeresultater: For at undgå mider bør allergologer anbefale brug af tætvævede overtræk ved mistanke om at sengen indeholder husstøvmider.
 
Ref.: J Allergy Clin Immunol. 2006 Nov;118(5):1164-8
___________________________________________________________________________________________________

 

 

AllerGuard allergentæt, åndbart overtræk til madras, dyne og pude stopper effektivt husstøvmider 
og tillader ikke gennemtrængning af allergener.

Oeko-Tex

AllerGuard er naturligvis Oeko-Tex, Standard 100 certificeret. Dette er en af verdens skrappeste miljøtest m.h.t. problematiske stoffer i tekstiler. Specielt i sengetøj er de farlige kemikalier problematiske, da stoffet er i hudkontakt mange timer ad gangen

Læs mere
Brandsikkerhed

AllerGuards produkter er brandtestet efter de skrappe British Standards: BS EN ISO 12952:2010 Part 1. Det betyder ekstra sikkerhed for dig og din familie, samt at alle produkterne må anvendes på hoteller, sygehuse, plejecentre m.m.

Læs mere
Lægemiddelstyrelsen

Alle AllerGuards produkter er godkendte og klassificerede af det Europæiske Medical Agency, EMA og dermed af Lægemiddelstyrelsen som et Medicinsk Hjælpemiddel, Klasse I. Det betyder bl.a. høj sikkerhed, CE-mærkning samt sikkerhed for at evt. produktsvigt skal meldes til Styrelsen.

Læs mere
Husstøv- og midebeskyttelse

Hohenstein Institute har testet AllerGuards evne som House Dust- and Mite barriere over for produktets evne til beskyttelse mod allergener med ægte husstøvmideekskrementer . Resultat: 100,00% reduktion af allergenindholdet - også i lynlås, syninger og kanalsvejsning i dyner

Læs mere